Tänä vuonna oli ajatuksena tehdä kaksi joulukalenteria kummilapsille, niistä toisesta piti tulla december dailyn tyylinen joulukalenteripäiväkirja ja toisesta joku muu. 

Tietenkin, kuten joka ikinen vuosi, niiden tekeminen alotetaan vasta viimeinen päivä marraskuuta. Nyt poikkeuksena olin kuitenkin aivan villisti etuajassa ja aloitin jo 29.11.
Kaikki alkuperäiset ideat unohtui, kiitos tästä Hempan joulukalenteripostauksen ja etenkin siellä olleen linkin. Eli loppujen lopuksi toinen kummilapsi jäi ilman (anteeksi oskari siitä, korvataan se sitten jouluna:) ) ja kalenterit lähti kummityttö Jempulle ja Riikalle kiitoksesta taannoisesta vaivannäöstä:):)
Elikkä tässäpä ensin Riikan varustettuna skräppäystavaroilla:sekä tässäpä Jemppusen


...joo minä kyllä itsekkin ihastuin kerrankin omiin tekosiini ..mutta vastaisuuden varalle pikku vinkkinen.. minähän maalasin nuo tulitikkulaatikot muuten kauttaaltaan paitsi sisältä, myös tuota rasiaa tai siis mihin tuo laatikko tungetaan maalasin niin pitkälle kun sutia riitti. ja sehän se olikin varsin näpsäkkä ajatus se... etenkin jempun omassa, joka oli ensimmäinen piti jo laatikoiden täyttö vaiheessa käyttää silkkaa väkivaltaa saadakseen ne laatikot auki. eli toisin sanoen ohjeistin kummilastani hyvin väkivaltaiseen joulukalenterin kanssa kamppailuun:) Riikan omassa vähän vahingosta viisastuin.. muka.. en maalannut pohjaa.. 

koska olen blondi tuli sitten vasta mieleen kun molemmat oli valmiit, että en minä yhtään tyhmä ole tai mitään.. mutta miksi ihmeessä maalasin ne edes laatikon ulkopuolelta kun taas sisäpuolen jätin vallan maalaamatta vaikka sehän siitä auki vedettäessä (revittäessä) näkyy. Niin justiin.

Ja mitä ihmettä me nyt tehdään kulhollisella tulitikkuja:)

vähän toisenlainen joulukalenteri löytyy meiltä kennelin blogista elikkäs TÄÄLTÄ

ai niin ja koska nyt on joulukuun 2. päivä on tänään hyvä aloittaa december dailyn tekoa ihan vain ja ainoastaan itselle.