Ihka ensimmäinen Paperikeijun DT-paketti sattui tippumaan postista kovin sopivaan aikaan. Juuri silloin palautui askarteluinto:)
Niinpä sivuja syntyikin sitten kaksin kappalein vaikka yhtä muka aloin tekemään..

Ensimmäinen sai aiheensa kauan toivotusta uudesta kameran putkesta. Niin monet kerrat on hyvät kuvat menneet sivu suun, nyt riitti zoomia ihan lentäviin lintuihin saakka:) Tässä kaksi ensimmäistä lintua jotka kohdille osuivat.

Daisy D:n kyseiset paperit eivät ole mitenkään erityisesti minua ihastuttaneet ja samaisen sarjan tarrat ovat olleet myös hieman hankalia minun makuuni käyttää. Onneksi nyt tuli kokeiltua. Tykkäsin lopputuloksesta vaikka se olikin melkoisen pastellinen:)

tarvikkeet:
paperit Daisy D's Hooray! ja Let's Picnic
sekä Daisy D's Chloé Marie aakkostarrat ja Tea Party -tarrat 
hitusen myös keltaista Ricrac nauhaa


lhemmksilintuja450.jpg

toisena sivu Pirkon tavasta kulkea joka paikkaan mun perässä, aina se olisi tulossa mukaan.. vaikka roskapussia viemään koska ei voi tietää jos vaikka alankin yhtäkkiä palloa siellä yksikseni heittelemään:)

Tämä ei ollut mikään sellainen sivu joka syntyy tuosta noin vain, vaan tämä oli juuri se "nyt meni kyllä aivan pilalle"-sivu..  loppujen lopuksi siitä tuli ihan  mun näköinen, kauheasti kaikkia mm. vinoon leikattuja valokuvia ja repsottavia reunoja:):) 
Rub-on teipistä ei ollut kuin muutama huono kokemus lasten käyttämänä, ne ei tahtoneet oikein toimia.. ikinä en varmaan olisi  tullut ostettua sitä itse mutta täytyy sanoa että taidan tämän jälkeen ostaa.. sehän toimi oikein hyvin ja vaikka ei kunnolla aina tulisikaan niin hehän vasta hienolta näyttikin ..nyt sitä menee jo pitkin askartelupöytää.. tykkäsin ja  hurjan heleppoa käyttää nimimerkillä ei tarvitse raaputtaa kynnellä kuten minä kaikki muut  siirtokuvat raaputan.. Tuli heti mieleen muutamiakin paikkoja missä voisin sitä käyttää. Oikein positiivinen yllätys!


tarvikkeet
Taustapaperi ja kaikki muut paperit Daisy D's (Wonder Years: Catching Fireflies, Let's Picnic, . Aakkostarrat Daisy D's. Tarra-arkki Daisy D's. Nappeja,  ja siirtokuvateippiä.

Tulin juuri ennen ensimmäisen paketin saapumista tilanneeksi Paperikeijusta  joitain Daisy D:n muitakin tuotteita joita tässä myös mukana. kaikki kuitenkin Daisy D:täsaakotulla450.jpg