Sain kuvahaasteen Pikkuhelistimeltä sekä Ninarskulta joka kuului näin:

Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi. Valitse neljäs kuva kansiosta ja julkaise se blogissasi. Selitä kuva. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

unohduin pitkäksi aikaa katselemaan kuvia. itsellä niitä on melkoisesti joten piti vähän arpoa että mistäpaikasta otan, mutta tämmöinen löytyi neljännestä paikasta olevasta neljännestä kansiosta ja sieltä se neljäs kuva:

Kansiossa oli pentusten viiden viikon kuvia ja tässä kuvassa viisiviikoinen HeLLwi. Kylläpä ne olivatkin pieniä ja söpöjä!

Ai niin ja pitäisikö nyt oikein haastaa.. nooo Riikka, Ellis, Jonna (tuleepa syy päivittää sitä blogia..)  ja Anu

Koiranpennuista puheen ollen sain viimeinkin 10kk:n odottelun jälkeen kennelnimekseni Tuhannen Tähden. Pentusia onkin luvassa jo tämän vuoden puolella

Muuten aika on mennyt lähinnä sairastaessa. kunnolla ei tule kipeäksi vaan juuri sitä ärsyttävintä pientä kuumetta ja päätä särkee eikä mitää jaksa eikä huvita tehdä. (Eilinen yllätyspaketti kyllä piristi että kiitos vain antajalle, oot ihana!)

Ja niin voi surkeus. Olen nyt ihan hevoseton. Meidän Piirto-poika löysi uuden kodin onneksi ihan läheltä eli Niinisalosta on sitten mahdollisuus käydä joskus moikkaamassa sitä. Hyvillä mielin kyllä Jonnan kanssa se uuteen kotiinsa jätettiin. se kun pääsi yksityiselle tallille, jossa se ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen tapasi lajitovereitaan. ja me sitä kohtaamista turhaan pelättiin, Piirto kun oli aivan onnessaan!

kuvia päivää ennen uuteen kotiin muuttoa. ei sitä näistä kuvista melkein 19-vuotiaaksi uskoisi..

ja uudessa kodissa uudet ihanat hajut:

ja uudet ihanat kaverit

haistelun ja alimman kuvan kuvasi Jonna

 

Ai niin ja aivan salakavalasti on mennyt minulta huomaamatta jo 10 000 kävijämäärän rajakin täällä rikki. Kiitos kaikille ihanille jotka täällä vierailette. olette kaikki kovin tärkeitä.