sivujakin on ollut tehtynä jo kauan aikaa. vanhin näistä tehty tuolloin 11. syyskuuta mikä sivussakin on päivänmääränä:) noo nyt kerralla sitten useampi.

Ensin sivu, jonka aihe tuli mieleen joku ilta nukkumaan mennessä ja pakko oli seuraavana aamuna mennä ostamaan teepussipaketti kun ei tuo nyt niin hyvää teetä ole että sitä juotua kotona tulisi.

toisena viimeisin sivu, toissailtana 10min tehty sivu (pöllö oli saksittu jo aiemmin tosin).  itse tykkään niin tästä kuin teepussistakin kovasti.

tämä tosiaan tehty jo melkein pari kuukautta sitten, mutta no ei se niin ihmeellinen ole että sillä nyt väliä olisi..  kuvista tykkään kovasti, mutta tämä takkusi jo teko vaiheessa ja jotain jäi puuttumaan ja lisäilin myöhemmin.. sellaiset mihin jotain pitäisi myöhemmin saada lisättyä ei kyllä oikein koskaan onnistu niin hyvin kuin haluaisi..

hyvänä esimerkkinä työstä josta jotain tuntuu uupuvan julkaisematta jääny inspiroidu numero 77 joka saa jäädä tällaiseksi vaikka en siitä tykkääkään kun jokin siitä mun mielestä puuttuu.. 
ensimmäisen kerran tähän kokeilin tuota paperin raaputtamista kun niitä papereita tuli ostettua.. ongelma on vain se että en osaa käyttää näitä ihan yksivärisiä papereita, ne ei ole yhtään mun juttu enkä lainkaan niistä tykkää joten ehkä se onkin se joka tässä työssä on ongelma..