Monen sattumuksen vuoksi oma DT tulee nyt muita hieman myöhässä, tänään tuntien tappelun nettiyhteyden kanssa viimein onnistaa ja tässä ollaan:)

Heti materiaalit nähdessäni tiesin tykkääväni tämän sivun tekemisestä, vaikka se onkin hieman hillitymmän sävyinen kuin mihin yleensä päädyn. Aina suunnittelen tekeväni jotain tämän sävyistä, mutta nyt viimein toteutui kun oli ikään kuin melekein pakko:) ja miellyttävä pakko olikin!

Daisy D:n siirtokuvista tykkään yli kaiken, ne vain on niin hienoja ja kaiken lisäksi hyvän laatuisia, ei tarvitse kauan hinkata. (kyllä käytän kynsiäni, en omista mitään asiaan tarkoitettua työkalua jolloin elämä olisi helpompaa:) :) siirtokuvia tässä työssä sitten onkin vaikka kuinka, eipä niitä montaa arkkiin jäänyt.

Siirtokuvien lisäksi toinen yllättävä tykästyminen oli Crafty Individualsin paperit, näitä en taatusti olisi tullut tilanneeksi, ei sillä etteikö paperit olisi hienoja, harvemmin vain tulee tilattua muuta kuin yksittäisiä papereita. Ensi katsomalta paperit myös näyttivät siltä että vaikka ovat kauniita en uskonut saavani niitä sopimaan mitenkään. Väärässä taas ja pahasti, lopulta en malttanut jättää niistä yhtä ainutta käyttämättä vaan pakkosovitin jokaikisen mukaan sivuun.

Otsikkoa mietin kauan.. päädyin kirjoittamaan ekat sanat käsin ja liimasin alle Daisy D:n tarrakirjaimet. jokin siinä vain tökki, koitin siis rajata kirjaimet.. jokin tökki edelleen joten irrotin kirjaimet ja vahvistin rajaukset. ihan tyytyväinen tähän ratkaisuun. Aihe tuli samana päivänä tekemästäni kuvausretkestä Hitsin kanssa. toisinaan on mukava ottaa laumasta vain yksi mukaan ja lähteä metsään kahdestaan, yleensä kun matkassa on kaikki neljä koiraa. Hitsistä tulikin paljon hienoja kuvia jotka päädyin tätä sivua varten tulostamaan mustavalkoisina. Tykkään tästä sivusta siksikin että siinä on sama tunnelma kuin meillä hitsin kanssa retkellämme olikin:)

heinkuu450.jpg

dtnappi.jpg


kaikki materiaalit kynää lukuunottamatta Paperikeijusta
taustapaperi: Basic Grey (Urban Couture: Tweed)
muut paperit: Basic Grey (Urban Couture: Lustra) sekä Crafty Individuals
siirtokuvat: Daisy D's Floral Elements
lisäksi pilkkunauhaa, pääsylippu sekä ison otsikon mallina Daisy D's Chloé Marie Alphabets