haaste #75 lapsuusmuistot, tähän olisi albumeita selaillessa tullut mieleen tehdä vaikka mitä. päädyin kuitenkin kahteen aiheeseen jotka on niin kovin tärkeitä nytkin.
Ykkösenä on edelleen koirat, niin kuin on olleet kaikki nämä vuodet ..sitä vain ei äiti tuntunut tajuavan yhtä aikasessa vaiheessa kuin minä:) oman koiran sain "vasta" 11 vuotiaana. siihen asti koulutusta sai kaikki naapureiden koirat:)
tässä minä 3 vuotiaana blondina kera enoni Ruskan pentusten

toinen edelleen yhtä rakas aihe on hevoset. niillä on leikitty koko lapsuus.
Tämän tein itseasiassa tuota haastetta varten ensin mutta tästä tuli vain niin kertakaikkisen hirveä! laitan sen siitä huolimatta tänne sillä siinä oleva keinuhevonen oli lapsuuden ajan paras oikean hevosen korvike. Huru ole loistava ratsu ja täynnä olkea tai jotain se tapaista.
..ainakin siihen saakka kunnes ihan itse ruuvasin sen jalat keinusta irti että se olisi enemmän oikean hevosen kaltainen.. muuten hyvä mutta voi mikä suuri huijaus sen kavioiden pohjasta kun lähti pitkät ruuvit millä se oli ollut kiinni keinun jalaksissa. ei ollut ihan mikään parhaista paras idea siis sitä irrottaa mutta en niitä sitten enää takaisinkaan osannut laittaa. tämä Huru-hevonen asuu nykyään meidän äitin pianon ja seinän välissä olevassa kolosessa ..ja seisoo edelleen omilla ruuvijaloillaan. 
ensimmäinen kuva oman "huoneen" avajaisista 1983 eli 4v.

voi että tuo on musta niin kammottavan sekanen sivu.. 
sopii vain aiheeseen hyvin sillä nyt on eletty 8kk hevosettomana ja juuri eilen käytiin ekaa kertaa Piirtoa katsomassa sen uudessa kodissa.