koukussa. ja pahasti. 
jos Ellis on koukussa laittikokikseen niin minä olen zeroon. ja pahasti.
kuka sitä laskee että monettako vuotta.. ensin koukutuin vanhaan laittikokikseen kunnes menivät vaihtamaan aspartaamin sukraloosiin. koukutus loppui toviksi oli se niin äklökeinomakeeta että yäk. sitten tuli markkinoille zero.. erehdyin maistamaan ja voi veljet samaa vanhaa laittiahan se oli aspartaameineen päivineen..  ja niin sitä mentiin. en juo kahvia ja teetäkin ehkä kupin päivässä, joten  kokiksen puute saa aikaan samoja oireita kuin kahvinjuojille kahvi. ja joopase joo onhan sekin kai tutkittu että se aspartaami koukuttaa ja aiheuttaa monen monta  paperillista kaikkea maailmanlopuntuhoa. pöh. saa varmaan juoda kokista jos se on ainut pahe? saa. 
ai niin siis se laittikokis on kuulemma myös palautunut aspartaamilla makeutetuksi.. mikähän järki siinä on.. pitää sitä ehkä maistaa onko se samaa vai inte. minä kuitenkin luulen pysytteleväni tässä "miehille suunnatussa" zerossa:)

49450.jpg

sivu näyttää oikeastaan ihan hirveältä. livenä se näyttää ihan suht hyvältä, semmoiselta hysteeriseltä kaaokselta. se ei vain näytä siltä näin näytöltä katseltuna, hyvältä siis. no se on tehty kokiksen loputtua iltamyöhään joten pannaan sen piikkiin.