82. haaste sai aikaan sen että aktivoiduin kaivamaan piiitkän ajan jälkeen maaleja kaapin perältä. Oikeastaan etsin kyllä vesivärejä, mutta saattaa olla että kaappi on ihan vain hitusen sekasin joten akryylivärejä tipahteli joka hyllyltä sitä mukaa lattialle kun käsi läheni hyllyä.
  aloin sitten maalaamaan jostain syystä riikinkukkoa (varmaan siksi että sellainen on ollut aikeissa maalata taululle olkkarin tyhjään seinänkohtaan ja tuli mieleen maalipurkkien tipahdellessa lattialle) mitään mielikuvaa ei ollut mitä tai miten siihen tulisi muuta kuin lintu. Tarkoitus oli myös maalata kovin yksityiskohtaisesti.. mutta ensinnäkin aika oli taas vähissä ja toiseksi kaikki sopivat siveltimetkin hukassa (ne toki löytyi heti kun sain maalattua..) värit siis mitä lie sekaisia akryylivärejä, mitään skräppäysvärejä en omista, enkä aio omistaa.. musta se on ehkä yksi typerimmistä kohteista mihin rahaa löydä. akryylivärejä löytyy kyllä kaapeista vaikka millä mitalla sillä lähinnä niillä ja vesiväreillä tykkään maalailla...niin tai ainakin tykkäsin silloin kun maalasin:) 

mutta niin oikeastaan tykkään tästä kovasti. sulkakiemurat on leikattu irti. mustat kiemurat on huopatarranauhasta vai miksi sitä nyt kutsutaankaan. kimalluksia, parit dymot ja kuvat. ei muuta.