ei ole saanut aikaiseksi edes päivityksiä inspiroiduhaasteista tänne.. 
no nyt niitä tulee oikein kolmin kappalein..
ensimmäisenä haaste numero 60, lempinimi

siihen päätyin meidän Hilima, jota kyllä Vimmaksi oikeastaan kutsutaan. Oikealta nimeltään April Fool's Mega Magee. Miljoonittain lempinimiä, kuten meidän muillakin koirilla mutta tähän päätyi yksi niistä. Vimma täyttää syksyllä 9v. mutta on ollut ainakin omasta mielestään suurimman osan elämästään jo eläkkeellä. Ja elää sen mukaisesti.. eli nukkuu ja nukkuu ja syö ja nukkuu. maailman mukavuudenhaluisin otus.
ja koska kokoakin riittää siksi nuo virtahevot:):)

seuraavana haaste numero 61, vastakohdat

tämä oli ensimmäinen sivu Jonnan ja Akin tulevaan hääalbumiin (sivujen on tarkoitus tulla irtonaisina kuitenkin ikään kuin koristeeksi hääpaikan seinille tms.) Vastakohtiin sopivat loistavasti toinen kun on pieni ja tulinen ja toinen piiitkä ja itse rauhallisuus. tästä kyllä tykkäsin, etenkin kuva on sellainen että pituusero vielä entisestään korostuu.

ja viimeisenä haaste 62, pitkä journaling

mulla oli tähän ihan toinen suunnitelma, mutta koska ulkonen kovalevy kosahti pimeäksi ja varmuuskopioitahan ei tietenkään ole.. vei se mennessään kaikki muut paitsi tämän vuoden kuvat.
En tykkää tästä en yhtää ja se näkyy:) eritoten arsyttää kun en toista ideaani päässyt toteuttamaan joten senkään vuoksi en tästä tykkää. 

valokuvan päälle maalailu oli kyllä niin hauskaa että sitä taidan harrastaa toistekin. 

ai niin ja jos joku tietää mihin kummaan voin tuon kovalevyn viedä, että joku ne kadonneet tiedot sieltä tonkii niin siitä tiedosta kovin kiitollinen olen. Tiedän vain nyt sen että se maksaa.. ja paljon..